fbpx
 

HAKUKONEOPTIMOINTI

Mitä on hakukoneoptimointi?

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (Search Engine Optimization, SEO) on tekniikoiden yhdistelmä, jonka tavoitteena on tuoda sivustollesi enemmän näyttökertoja ja oikeanlaista liikennettä. Se parantaa verkkosivustosi näkyvyyttä hakukoneiden hakutuloksissa. Hakukoneoptimointi kattaa joukon tekniikoita, kuten avainsanojen valinta, ajankohtaisten aiheiden luonti, paluulinkkien rakennus, olemassa olevien sivujen pidennys sekä paljon muuta.

Verkkosivustojen luomisen ja vetämisen lisäksi, Hotsnow Finland keskittyy täydellisten SEO-strategioiden rakentamiseen yrityksille. Me pyrimme varmistamaan, että verkkosivustosi on nopeasti löydettävissä hakukoneiden kautta ja että, sen sijoitus hakutuloksissa on mahdollisimman korkealla. Ensisijainen tavoitteemme on saada sivustosi helposti näkyville potentiaalisille käyttäjille sekä tarjota ilmaisia, orgaanisia ja toimituksellisia hakutuloksia. 

Paranna sijoitustasi hakukoneoptimoinnissa

Hotsnowin SEO-strategia tuo verkkosivullesi kohdennettua ja sopivaa liikennettä hyödyntämällä niitä avainsanoja, joita käyttäjät useimmiten hakevat Googlen, Yahoon ja Bingin kaltaisista hakukoneista. Pitkäaikainen SEO-palvelumme auttaa sinua tasaisesti kasvattamaan verkkosivustosi liikennettä ja tuloksia voidaan odottaa jo muutamassa kuukaudessa, kun sivustosi on näkyvillä hakutuloksissa.

Verkkosivustosi sijoittuminen korkealle hakutuloksissa kasvattaa luonnollisestikin brändisi näkyvyyttä ja tarjoaa etulyöntiaseman kilpailijoitasi vastaan. Tämä voi mahdollisesti lisätä myös tulojasi, sillä merkittävä osa liikevaihdosta tulee nyt verkon kautta. Tutkimukset osoittavat, että 95% hakuliikenteestä ohjautuu ensimmäisen sivun hakutuloksiin ja 68% käyttäjistä klikkaa jotakin viidestä ensimmäisestä hakutuloksesta.

SEO -palvelumme

SEO-palvelumme koostuu verkkosivujen tarkastuksesta, sijoitusten arvioinnista, kilpailullisesta analyysista, avainsanan markkinatutkimuksesta, linkkien rakentamisesta sekä vahvan olemuksen luonnista brändillesi sosiaalisessa mediassa. 

Markkinatutkimuksen avulla kykenemme tunnistamaan useimmat liiketoimintasi kannalta kannattavimmat avainsanat. Optimoimme avainsanat ja niiden sijainnit tekstissäsi huolellisesti. Lisäksi, hyödynnämme vahvaa ja selkeää toimintakehotetta (CTA) kutsuessamme verkkosivuston vierailijoita osallistumaan liiketoimintaasi.

SEO-tekniikkamme tutkivat ja hyödyntävät kaikkia tekijöitä, jotka vaihtelevat aina sisällön ja otsikoiden käytöstä sivustokarttoihin, navigointiin, kuviin ja videoihin, tietohierarkiaasi, statuskoodeihin, URL-rakenteeseen ja linkkeihin.

Lisäksi tarjoamme koodin optimointia osana SEO-palveluamme. Koodin optimointi sisältää meta-kuvausten, kanonisten tunnisteiden, otsakkeiden, no-follow linkkien, robots.txt ja XML- sivustokartan oikeanlaisen käytön.

SEO -strategiamme

Me olemme suoraviivaisia SEO-menettelymme kanssa. Sen lisäksi, että työskentelemme ’valkohattu’ SEO-käytäntöjen ja viimeisimpien Google Webmasterin sääntöjen mukaisesti, hyödynnämme erilaisia apuvälineitä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

SEO-strategiamme ovat aika ajoin mukautettu seuraamaan digitaalisen markkinointialan muutoksia ja hakukoneiden algoritmipäivityksiä. Tämä auttaa meitä ylläpitämään verkkosivustosi kilpailukykyä erittäin kilpailullisessa verkkoliiketoiminnan maailmassa.

Näkyvyytesi parantaminen hakukoneoptimoinnissa on jatkuva verkkomarkkinoinnin mitta, jonka tarkoituksena on tavoittaa lisää potentiaalisia asiakkaita. Vaikka huimien tulosten saavuttaminen voi viedä aikaa, Hotsnow Finlandin tarjoamat orgaaniset SEO-tekniikat takaavat yritykselle pitkällä aikavälillä kauaskantoisia hyötyjä.