PALVELUT

Mukautuva verkkosuunnitteluMitä on mukautuva verkkosuunnittelu?

Mukautuvat verkkosivustot ovat verkkosivustoja, jotka kykenevät muuttamaan alkuperäistä ulkoasuaan ja toimintoja istuakseen ja toimiakseen kaikenlaisilla laitteilla, olipa kyse sitten pöytäkoneista, kannettavista tietokoneista, älypuhelimista tai tablet-laitteista. Verkkosivuston mukautuvuuden tavoitteena on varmistaa, että jokainen vierailija pääsee käsiksi samoihin tietoihin ja työkaluihin riippumatta selauslaitteesta.

Koska yli 60% tämän päivän internetliikenteestä tulee mobiililaitteista, langattoman internetin käyttö on kasvanut pöytäkoneita suuremmaksi. Jatkuvasti kasvava maailmanlaajuinen mobiililaitteiden käyttö pakottaa yritykset lisäämään verkkosivustojensa mobiiliversioiden suorituskykyä, jotta mobiilikäyttäjien kokemus pysyisi mahdollisimman sujuvana.

Hotsnow Finland keskittyy tällä hetkellä kehittämään mobiiliystävällisiä ja täysin mukautuvia verkkosivustoja niin pienille, keskikokoisille kuin suurillekin yrityksille. Me hyödynnämme joustavia ruudukoita ja mediakyselyitä luodaksemme sujuvia ulkoasuja, jotka kykenevät helposti mukauttamaan eri sisältökokoja ja sivuelementtejä selauslaitteen näytön mukaan.Miksi sinä tarvitset mukautuvia verkkosivustoja

Mukautuvalla verkkosivustolla säästät rahaa, sillä sinun ei tarvitse rakentaa kahta erillistä sivustoa sovittaaksesi verkkosivustosi eri selauslaitteille – mobiiliin ja työpöydälle.

Mobiiliystävälliset verkkosivustot sallivat yhä useamman mobiilikäyttäjän selaavan sivustoasi ja palaavan takaisin uudelleen.

Mukautuvat verkkosivut sijoittuvat korkeammalle mobiililaitteiden hakukoneiden tuloksissa. Tämä itsessään lisää brändin näkyvyyttä entistä suuremmalle online-yleisölle, sillä nykyään jo yli 60% prosenttia verkossa surffailusta suoritetaan mobiililaitteilta. Hakukoneet pyrkivät suosimaan mobiiliystävällisiä verkkosivustoja ja niinpä ne ovat välttämättömiä jokaiselle brändille, joka haluaa maksimoida hakukoneilta verkkosivustoille kumpuavan liikenteen. Muut kuin mobiiliystävälliset verkkosivustot eivät enää näy Googlen mobiilihakutulosten ensimmäisellä sivulla. Myös muut hakukoneet ovat sisällyttäneet mukautuvaisuuden merkittäväksi askeleeksi hakukoneiden optimoinnissa.
Yksinkertaisuutta, minimalismia ja käytettävyyttä yhdistelevät tyylikkäät mallimme ovat skandinaavista perustaa
Maksimaalinen mukautuvaisuus

Yksinkertaisuutta, minimalismia ja käytettävyyttä yhdistelevät tyylikkäät mallimme ovat skandinaavista perustaa. Tutkimukset osoittavat, että yksinkertaisemmat designit mahdollistavat mainion navigointikokemuksen ja saavat käyttäjät sitoutumaan sivustoon. Designmetodiemme tarkoituksena on kuvata yritystäsi ja jättää pysyvä jälki sivuston kävijöihin.

Suunnitteluprosessin aikana tarjoamme jatkuvaa konsultaatiota, joka auttaa sinua valitsemaan sivustosi ulkoasun, tyylin ja rakenteen. Olemme asiantuntijoita strategisessa sisällön sijoittamisessa, joka tarjoaa parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Olemme lisänneet palveluihimme myös jäsentelyn, sisältöarkkitehtuurin sekä sivuston sisällön ja liiketoiminnan tavoitteidesi johdonmukaisuuden varmistamisen. Koska rikas ja hyödyllinen sisältö vaikuttaa positiivisesti yrityksesi uskottavuuteen, lisäämme mahdollisuuksiasi tulla huomatuksi merkittävien viranomaisten ja vaikuttajien toimesta.Täydellinen verkkosivujen uudelleen suunnittelu

Sen lisäksi, että autamme uusia yrityksiä upouusien mukautuvien verkkosivujen suunnittelussa, autamme yrityksiä myös jo olemassa olevien, ei-mobiiliystävällisten verkkosivustojen muuntamisessa mukautuviksi sivustoiksi. Voimme uudelleen suunnitella ja huolehtia verkkosivustojen teknisistä päivityksistä sekä tarjota ammatillista konsultaatiota verkkosivustosi kehittämiseksi. Päivityksen tarve vaihtelee asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.Prioriteettina esteettömyys ja käytettävyys

Verkkosivujen suunnittelussa keskitymme kohdeyleisön tarpeisiin ja mieltymyksiin. Tavoitteenamme on taata käyttäjäystävällisyys ja kohdata käyttäjien odotukset. Hotsnown lähestymistavan keskiössä on tarjota helppokäyttöinen sisäänpääsy ja käyttäjäystävällinen käyttäjäliittymä jokaiselle, unohtamatta vammautuneita käyttäjiä.

Olemme tietenkin pitäneet mielessä myös sivuston nopeuden, sillä ymmärrämme sen tärkeyden mobiilikäyttäjille. Niinpä, verkkosivustojemme sisällöt ovat aina nopeasti navigoitavissa ja ladattavissa.

Verkkosivut yritykselle kiinteällä kuukausimaksulla

Lue lisää meidän palveluista.